cejupiter

FUNDACIÓ PRIVADA CLUB ESPORTIU JÚPITER

Com a president de la Fundació Privada Club Esportiu Júpiter (FPCE Júpiter) tinc l’honor de presentar-vos els aspectes més rellevants de la nostre entitat. El prestigi social de la nostra entitat permet prolongar la dimensió del club de futbol més enllà de la vessant estrictament esportiva.
La FPCE Júpiter creu fermament en els nois i noies que formen part de la nostre entitat, un espai on la formació de l’individu i l’ensenyament de valors en l’àmbit esportiu són primordials dins el seu ideari fundacional.
Un dels principals objectius de la nostra fundació és ajudar a que l’esport sigui més assequible i accessible per als nois i noies del Districte de Sant Marti i Barcelona. Som aquí per fer una diferència en la nostra comunitat local. D’aquesta manera, volem representar tot el que és bo en el mon de l’esport; el seu orgull, la passió i la diversitat. Això vol dir no perdre mai de vista el que ha fet FPCE Júpiter en tota la seva llarga història.

Els nostres principals objectius són:

Fer créixer esportivament i personal a tots els integrants de la nostre entitat. Com a part del major club de futbol del nostre districte, tenim la responsabilitat d’ajudar a inspirar a el nois i noies de totes les edats en l’esport. Fem això proporcionant entrenament de futbol de qualitat assequible i de qualitat en una àmplia zona del Barcelonès i més enllà.
Estem també molt ben situats per a proporcionar accés a una àmplia gamma d’activitats esportives i a promoure el llegat olímpic i paralímpic.
També volem ampliar la participació dels grups de persones que estan insuficientment representades en l’esport a les nostres comunitats com les dones, les nenes, les persones amb dificultat, amb discapacitats…
Volem donar suport al desenvolupament dels nens. Contribuir al desenvolupament dels infants que creixen en la nostra comunitat. Farem això mitjançant el desenvolupament de sòlides aliances sempre que sigui possible. Estem buscant donar suport a projectes que siguin originals i innovadors, especialment a aquells que proporcionin beneficis a llarg termini per a la comunitat local.

FPCE Júpiter solidari internacional

La FPCE Júpiter participa i col·labora activament amb diverses ONGs amb la voluntat d’ajudar a nens, nenes i joves que pateixen qualsevol necessitat bàsica, a través de l’esport. Coneixent tots els valors que porta associats l’esport i que són essencials en la formació de les persones, pretén aglutinar esforços de la societat civil en pro d’aquest objectiu.

Joan Rion President

 
Desplaça cap amunt