cejupiter

Ès una iniciativa que tè per objectiu promocionar la pràctica de l’esport i l’activitat fìsica entre els infants i joves de la ciutat amb necesitats especials com a eina de foment personal i social.

Un projecte que parteix de la idea que la pràctica esportiva tè un paper molt important en el desenvolupamet del nois i noies en edat escolar ja que incideix positivament en la creació d’elements aglutinadors, a la vegada que introdueix valors que tenen una importancia significativa en la vida social dels infants.

Una experiéncia d’inclusió social per jugadors /es amb discapacitat, gaudeixin i desenvolupin activitats esportives en entorns normalitzats.

Escolar i Extraescolar
Iniciativa que te per objectiu promoure la pràctica de l’esport i l’activitat fìsica entre els infants i joves, com a eina de creixament personal i social i a la descoberta de nous esports.

La metodologia Inclusive Football on entrenen i jugen barrejats nois i noies amb necesisitats especials amb altres nois i noies dels equips de l’entitat dins la estructura del Club. Les proves pilot que portem fent demostren la seva efectivitat: millorant la formació del futbol base del club, creant relacions d’amistat noves, potenciant l’empatia i una educació centrada en els valors. Es redueixen també els insults dels pares a les grades entenent que formen part d’un club social reconegut.

Esport d’alta complexitat tècnica amb esportistes amb discapacitat intel·lectual En diem l’hoquei + especial, pel plus que els aporta l’hoquei sobre uns jugadors/es i sobre tot, per el més que aporten les persones amb discapacitat al món de l’esport.

Al setembre de 2007 dues netitats de la nostre ciutat (L’Escola Jeroni de Moragas, que ja porta 75 anys treballant amb alumnes amb necessitats educatives especials i la secció d’hoquei herba del FC Barcelona) varen decidir unir esforços i recursos i, crear amb la complicitat de l’Ajuntament de Barcelona crear un equip d’hoquei sobre herba.

Posteriorment l’atre club de la ciutat El Catalonia va crear els seus equips d’hoquei+, entitat amb la que actualment col·laborem.

Desplaça cap amunt