cejupiter

AMPLIACIÓ INFORMACIÓ CAMPUS ESTIU OLÍMPIA JÚPITER 2024

AMPLIACIÓ INFORMACIÓ CAMPUS ESTIU OLÍMPIA JÚPITER 2024

Estimades famílies,

Ens posem en contacte de nou amb vosaltres per ampliar la informació referent al CAMPUS D’ESTIU OLÍMPIA JÚPITER 2024.

FORMALITZACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ

Un cop hagueu fet la inscripció a través de l’enllaç que vam facilitar a l’anterior comunicat caldrà que us poseu en contacte amb la nostra entitat per acabar de formalitzar aquesta inscripció. Per aquesta raó, serà important enviar un correu electrònic a cejupiter@cejupiter.cat
tot adjuntant:

    • Fotocòpia del DNI del nen/a 
    • Fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a
    • Fotocòpia del carnet de vacunació del nen/a
    • En el cas que s’hagi sol·licitat una subvenció (beca) per a l’activitat de les Vacances d’estiu 2024, caldrà adjuntar també el Justificant de la sol·licitud/Acusament de rebuda de la sol·licitud.

Un cop enviat aquest correu electrònic, l’administració de l’entitat es posarà en contacte amb les famílies per tal de finalitzar el procés d’inscripció. Si teniu qualsevol dubte durant aquest procés podeu contactar via telefònica/whatsapp al 636 651 532.

PARTICIPACIÓ A L’ACTIVITAT

És molt important que totes les famílies revisin bé els torns (setmanes) i horaris en els que volen inscriure als seus nens i nenes. Aquest procés servirà a l’entitat per realitzar una bona organització i gestió de l’activitat així com una planificació eficient dels grups de cada torn.

Cal tenir present que, en cap cas, es retornaran els imports abonats corresponents als torns en els que s’hagin inscrit als nens i nenes

 

D’altra banda, si alguna família desitja ampliar l’horari o els torns durant el període d’activitats de vacances d’estiu caldrà que es posin en contacte amb l’administració de l’entitat per via telefònica (636 651 532) o correu electrònic (cejupiter@cejupiter.cat)

En qualsevol cas, si alguna família té qualsevol dubte o pregunta podrà posar-se en contacte amb l’administració de l’entitat per qualsevol de les vies anteriorment citades.


Rebeu una cordial salutació

 

Desplaça cap amunt