Comunicat oficial.

CLUB ESPORTIU JÚPITER

El CE Júpiter emet un comunicat oficial com a resposta a la resolució judicial del Tribunal Suprem publicada aquest matí.

Comunicat oficial El Club Esportiu Júpiter, arran de la sentència número 459/2019 publicada avui per la sala penal del Tribunal Suprem, expressa el seu total rebuig a la seva resolució condemnatòria dels dirigents polítics i cívics encausats.

El club, que s'ha manifestat sempre com un defensor de la llibertat d'expressió i en favor del dret a decidir, vol expressar el seu rebuig a la sentència.

Per això, ara més que mai, com a entitat històrica amb clara vocació de lluita per la democràcia, el Júpiter fa un prec a tots els responsables dels estaments amb poder final de decisió a l’obertura d’un procés de diàleg i negociació entre totes les parts, sense límits ni condicions. Aquest procés, que haurien de liderar les institucions del país, ha d’incloure també l’alliberament dels líders cívics i polítics condemnats.

Així mateix, el Júpiter vol mostrar el seu suport a les famílies i amics propers de les persones avui injustament condemnades. Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

Barcelona 14 octubre 2019